Deckard Cain HOTSiin?

Reddit-käyttäjä Spazzo965 huomasi datalouhinnan avulla, että Genjin julkaisun yhteydessä ollut homescreen -kuva on vaihdettu viimeisimmän patchin tiedostoissa uuteen. Blizzard on ilmeisesti halunnut piilottaa kuvan, sillä tiedoston nimi on edelleen nimetty Genjin mukaan. Uusi kuva viittaa Deckard Cainin olevan seuraava peliin lisättävä hero, sillä Diablosta tutut Cainin kirjakasat ja kynttilät koristavat nyt Drakon Knight -linnaa Nexuksessa. Tuo linna muistuttaa erehdyttävästi Diablo 3:sta tuttua Tristram Cathedralia, mutta todellisuudessa kyseessä on linna, joka nähtiin aiemmin Hanzon ja Alextrazan julkaisun yhteydessä nähdyllä videolla, juurikin Nexuksessa. Tämä selviää kiinnittämällä huomiota kuvan lasimaalauksiin.

Kirjakasat ja kynttilät viittaavat siis vahvasti Deckard Cainiin, mutta myös tämän sukulaistyttö Leah on pyörinyt spekuloinneissa. Huomioitavaa on myös se, että noin vuosi sitten Blizzard pyysi HOTS-yhteisöltä ideoita Deckard Cainin luomiseen. Blizzard on avoimesti myöntänyt haluavansta tuoda kyseisen legendaarisen Diablo hahmon HOTSiin, joten onko nyt aika… to stay a while and listen?

Lähde: Reddit-julkaisu aiheesta

HOTSin tiedostoihin ilmestyi tämä kuva, joka viittaa Deckard Cainiin.

Kyseiset lasimaalaukset on aiemmin olleet tällä videolla, joka nähtiin Alextrazan ja Hanzon julkaisun yhteydessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 More posts in Heroes of the Storm category
Recommended for you
HGC Western Clash – WAU, MIKÄ FINAALI!

Viime viikonloppuna Puolan IEM Katowicessa pelattu Euroopan ja Pohjois-Amerikan huippujoukkueiden tähdittämä Heroes of the Storm...