Plays Cup Lahti & Jyväskylä

Plays Cup starttasi keskiviikkona 14.3. Lahdessa Pikku Hanhesta, jossa pelattiin täysi 16 pelaajan turnaus. Pelaajien lisäksi muitakin “Häsän” ystäviä oli saapunut paikalle seuraamaan otteluita screeniltä. Tunnelma oli oikein mukava, juttua riitti niin pelaajien kesken kuin katsojillakin.

Lahden osakilpailun voitti Twitchin chatin ehdoton suosikki Ruusupoika! Toiseksi tuli Kodo, joka matkaa Ruusupojan kanssa huhtikuussa pelattavaan Plays Cupin päätösturnaukseen. Lahdessa kolmannen sijan otti nuveR, joka muiden kolmansiksi tulleiden kesken osallistuu arvontaan, jossa on jaossa kaksi paikkaa päätösturnauksessa.

Torstaina 15.3. Plays matkasi Jyväskylään Passion food and baariin. Siellä muuten riitti menoa ja meininkiä! Pelaajia riitti, pelaajilla oli kannattajia mukana, sekä katsojat saivat nauttia turnauksesta screeneiltä ruuan ja juoman kanssa. Ei huano torstai!

Tupa tupaten täynnä. Välierät käynnissä. Tunnelma katossa. Ei paha. 😏👌Vielä ehdit paikalle! Täällä ollaan yötä myöten!…

Julkaissut PLAYS esports 15. maaliskuuta 2018

Pelaajien välillä oli todella mukava ilmapiiri. Pelattiin tosissaan, mutta ei vakavissaan. Tällä kertaa mm. kaiken tietävän Twitch chatin suosikki oli CS-Jonne, jonka aimi ei valitettavasti riittänyt kolmen parhaan joukkoon (BaDumTssh!).

Jyväskylän osakilpailun voitti Sicked! Toiseksi tuli WizardWeza, sekä kolmanneksi paras kortin nostaja oli Burgh.

Seuraava Plays Cupin osakilpailu pelataan 21.3. Turussa Bar Edisonissa. Nähdään Edisonissa!

Valitettavasti Lahden sekä Jyväskylän kilpailujen Twitch-lähetyksissä oli teknisiä ongelmia, jotka tulemme korjaamaan. Haluamme tarjota mahdollisimman hyviä hetkiä eSportssin parissa niin pelaajille kuin katsojillekin.

-Kesis

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 More posts in Hearthstone category
Recommended for you
Plays Cup Lopputurnaus

Sunnuntaina 29.4. pelataan Plays Cupin Lopputurnaus Elmo Sport & Bistrossa klo:14.00 alkaen. Lopputurnauksessa tulee pelaamaan...