ENCE ja Lahden Pelicans aloittaa yhteistyön – Aleksi ”Allu” Jallin ympärille CS-jengi

Lahtelainen jääkiekkoilun Liiga-seura Pelicans ja Suomen suurin elektronisen urheilun joukkue ENCE aloittavat suomalaisessa urheilukentässä ennennäkemättömän yhteistyön.

Kyseessä on tiedotteen mukaan strateginen yhteistyömalli, joka yhdistää elektronisen- ja perinteisen urheilun osaamisen luoden kasvupotentiaalia molemmille organisaatioille.

– E-urheilu on valtavalla vauhdilla kasvava ala. Esimerkit maailmalta osoittavat, että e-urheilun tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta ja iso osa suurista urheiluorganisaatioista on myös herännyt tähän ja lähtenyt mukaan bisnekseen. Me olemme etuoikeutetussa asemassa, että pääsemme yhteistyöhön lajin todellisen huippuorganisaation kanssa. Haluamme ehdottomasti menestyä kansainvälisesti, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kertoo.

E-urheilu on maailman nopeimmin kasvava urheilumuoto. Suomessa laji on jo nyt 18-29-vuotiaiden miesten keskuudessa toiseksi seuratuin urheilumuoto, ja ENCE on lajin tunnetuin ja menestynein kotimainen organisaatio. ENCE on tuottanut vuosien saatossa useita mestaruuksia voittaneita pelaajia ja menestystarinoita.

– Yhtäläisyydet e-urheilussa ja perinteisissä lajeissa ovat erittäin suuria. Saamme yhteistyöstä Pelicansin, urheilun ammattilaisten kanssa valtavasti tietotaitoa ja tukiverkoston, joka mahdollistaa toimintamme kasvun ja kehittymisen. Pelicans on osoittanut nuorekkuutensa ja halukkuutensa laajentaa uusiin aluevaltauksiin, tästä syystä valitsimme Pelicansin strategiseksi yhteistyökumppaniksemme, kertoo ENCEn toimitusjohtaja Petri Hämälä.

Pelicans tulee näkymään vahvasti kaikessa ENCEn tekemisessä. Organisaatiot hyötyvät toisistaan muun muassa markkinoinnin, myynnin ja tapahtumatuotannon saralla.

Lehdistötilaisuudessa ENCE tiedotti myös palaavansa e-urheilun kuningaslajiksi luokiteltavan Counter-Striken pariin. Tilaisuudessa ENCE myös julkisti uuden pelaajasopimuksen, kun Suomen tunnetuin e-urheilun ammattilainen Aleksi ”allu” Jalli palaa kotimaahan ja johtamaan ENCEn uutta Counter-Strike tiimiä.

– Minulla on aina ollut unelmana olla viemässä suomalaista tiimiä maailman huipulle. Nyt meillä on tähän mahdollisuus, sillä olemme saaneet kasattua joukkueen Suomen lupaavimmista ja lahjakkaimmista pelaajista, Jalli kommentoi.

Allu on toistaiseksi ainoa julkistettu nimi ENCEn uudesta CS-joukkueesta, mutta huhuja ja spekulaatioita on jo paljon. Lähiviikkoina tulemme saamaan varmistuksia. Spekulaatioissa on kuitenkin pyörinyt mm. seuraavanlainen kokoonpano:

Aleksi ”Allu” Jalli
Jere ”Sergej” Salo
Aleksi ”Aleksib” Virolainen
Jesse ”Zehn” Linjala
Jani ”Aerial” Jussila

Aerial ja Aleksib ovat molemmat puuttuneet tämän hetkisten joukkueidensa viimeisistä peleistä, joka vain lisää huhuja heidän ympärillä. Superlupaus Sergej on puolestaan jokaisen suomalaisen CS-fanin toivelistalla. Tämä superjunnu ilmoitti pitävänsä taukoa Counter-Strikesta, mutta olisiko tauko nyt ohi? Zehn on puolestaan ilman joukkuetta oleva pelaaja, joka on osoittanut pystyvänsä kilpailemaan kansainvälisellä huipputasolla.

Mikäli kokoonpano on yllä mainittu, niin Suomella on mahdollisuus nousta taistelemaan kansainvälisestä menestyksestä. Toivoa siis sopii, että ENCE ei ole kiinnittänyt mitään Tuomas ”MANAGER” Mourujärveä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 More posts in CS:GO category
Recommended for you
Miten toteuttaa B-Rykä?

Jokaisen CS:GO-pelaajan takukirjasta löytyy legendaarinen B Rush, eli suomalaisittain B-rykä. Kyseinen taktiikka perustuu yksinkertaisesti mahdollisimman...